Monday, 26 September 2011

Soalnya Hati Y_Y'

Hai guys, sorry now baru I write after along time ntah ke mana ntah. Asyik menyibukkan diri je. Serius lama giler xmenulis ni. Tapi this time, kisah hati.

Ape korg tau pasal hati ha?
Mesti teka cinta ni kan...
Actually, soal hati ni banyak kot  yg boleh dikupas kan.
Maka, kisah hati I ni dari banyak hati yg berkaitan dgn I U_U'.
Hehehe, bile ada icon camtu, msti nak sedih. Bukan sedih, tp cam "sabar la sara".

Bile ada kekasih, hati kasih mesti kena jaga la, tp bile datang plak si kawan ni, hati kawan pun nak dijaga. I dunno how to tell u alls. Takut ada hati yang terasa bile membaca topik ni. I suka melepak dgn kwn2 I. Dorg pun cam suke je melepak ng I, perasan ! mybe la, klu xsuke knp ajak kan? Bile lepak, sume aspect kelua utk happy2... tamo ada touching. So, hal sebegitu, I sgt2 la bjaga2, sgt mementingkan, dan I nak kwn2 happy bile dorg kua ng I. Selalu nya, I jd punca kwn2 da mula rs xsyok... Knp bole jd camtu? msti ada sebab.... Sebab nak jg hati kwn2, hati sendri yg emosi lak... Susah la...

Semalam baru sorg kwb ni berterus-terang ng I ape yg dorg rs sbnrnya. So I da phm... Dorg kwn I, dorg happy bile I ada sama, chill, enjoy, gelak2.... So, korg2 pandai2 la jaga, pandai2 la bhati2, pandai2 la bahagi waktu antara kwn dan cinta... Mungkin situasi I ni, I xperlu mbawa kedua2 pihak ni bjmpa bsama kot. Dulu/sebelum ni, I bawak utk senangkan pergaulan, berkenalan, knl dgn siapa I berkawan. Tapi byk bunyi, byk komplain... I da wat kptsn...

Kawan2, Im so sorry. Salah korg jugak xcerita hal sbnr. Korg pendam sgt. Korg tau kot cane perangai si Sara ni.... open ok.. thx sebab gtau at finally.