Sunday, 14 August 2011

Banyak COTI daa~ [ Part II ]

Cont'd from Banyak COTI daa~ (13 Aug 2011, 12:32) 
Morning geng~
Cerita disambung, tp smp mn eyh?
Ooo~ nak g tgk ape da jadi pas complain ritu kan?
OK xpe, I tunjuk semula gamba yg I da masukkan ritu, bole tgk perbezaan ok. =)

Rear View
Sebelum . . .

Selepas . . .

Front View
Sebelum . . .

Selepas . . .

Itu la yang paling ketara kesilapanny,
tapi xpe, I ok je, manusia xlepas dr melakukan kesilapan,
workshop cuba sedaya upaya wat yg terbaik utk customer dorg =)

Lps kerja trus g workshop,
pas tgk2, cek2, snap2 hehehehe~
Ada la lagi yg xboleh beroperasi sepenuh nya...
Wiring sikit je...
Kalau diikutkan, accessories workshop xcover tau =(
Tapi, Tokey byk baikkkk =D
Dia suh g kedai accessories, tp workshop yg byr~ hehehe
Two thumb-up !!!

Kami pun test-drve la g isi minyak (Tokey blanje petrol 40 sen)
Then g la kedai tu.


Haa~ parking sat, kami tunggu la...
Dorg cek mn silap ny ke, mn shortny ke, mn rosakny ke...
Tunggu tunggu dan tunggu


Terpejam-pejam da abam Emy menunggu...
I xlps kan peluang =)

Dalam kul530 baru siap, tu baru 1 perkara, ada lg~
Tapi xpe, workshop kata " ada ape2 dtg je dlm masa 6 bulan "

Hujan terlalu lebat, buat kami lagi kesuntukan masa.
(Nak rushing ape lg da dpt kete?! Relax sudaa~)
Mana leh relax, nk kejar masa nak b berbuka kat Istana Budaya (IB), KL.
Da la pakai baju kerja je, comot lak tu~
Balik la kami ke Puchong dulu bersiap.
Sampai IB kul8, tp kami da berbuka dlm kereta =)

Itu la betapa penat di hari Sabtu, even sepatutnya duk rumah rehat.
ye la.... hari cuti kan~

1 comment:

  1. bpe lame dah baby kamu mnjalani rawatan sara? ce cite hehe

    ReplyDelete