Saturday, 13 August 2011

Banyak COTI daa~

S A L A M Ramadhan =)
Hari Sabtu, I kerja rini =|
Cam tekanan, sebab kerja banyak banyak banyak baaaaaaaanyakkk..
 Sama la cam topik kali ni, ' Cuti '.

Minggu ni, banyak-banyak I bercuti =D
(tapi semakin kurang la AL, da la baru Aug, ada lagi 4 Bulan nak hujung thn, pastu nak bring 4wd cuti lak, hadoi !#$%^& )

Pasal banyak cuti ni, minggu ni saja I da amik 2.5 Hari cuti (2 AL + 0.5 EL)
 2 ari tu sebab balik kampung, nak nikmati berpuasa di kampung bersama Atah, mama, adik, pakNgah, makNgah, makNyah DLL la...ramai plak nak list... hehehe.

Sronok bukan main, makan sedap je memanjang, dan yang paling best tu, meningkatkan prestasi amali memasak =P. Al-maklumlah, duk bujang kat KL masak nak western, selalu beli je. huhuhu, ada peluang belajar ni, baik belajar (kata nak kawen =D ). Tu pasal duk kampung lama-lama tu. Lagi pun cam xbalik bulan sebelumnya, kira re-cover la rindu kat family =)

Ari rabu start kerja, lemau gile, sebab da selesa bercuti. Sekali workshop call la plak, yang wat I terkejut tu aunty workshop tu call suara dia kuat, pokak tlinga den ni haa.

Aunty :: " Sara, ini dari workshop "
Sarah :: " Haa? ape dia? kuat sangat... siapa? " (dgn I pun skali terjerit, da la kat opis)
Aunty :: " Haiyaa... Sara ini workshop!! Workshop Segambut~ "
Sarah :: " Owh..yaa yaa.. ada ape hal? Suda siap ka? "
Aunty :: " Keleta you sula siap! bila mau ankat? "
Sarah :: " Ankat haa? Boleh ankat ka? xberat ka? "
Aunty :: " Hadoi...ini Sarah banyak main, you punya keleta sudah siap, bila mau datang amik bawak balik?? "


Haa, tu dia, Aunty ni da bagi penerangan yang lengkap. hahaha... Gurau sikit pun xboley =P
Sarah :: " OK~ ok~ err... " ( I ber'err... yang agak lama )
Aunty :: " Ok Sara, nanti you free kasi call kite, kasitau bila boleh datang amik "
Sarah :: " Owh...Ok-ok. Thanks yaa "

Terus call rider =P kot0kot dia free and ada idea bila boleh g amik. Seronok dengar kereta da siap, lama sangat g spa nye pun~ Cam da xnak kua spa tu je. Hehehe... After discuss, dia suh amik EL halfday esoknye (Rabu 10.8), ingat nak short leave je =). Dalam hati rasa seronok tp, masih ada keraguan nak drive BLM ni, tapi kereta lain xpe, xde hal..huhuhu~ Mungkin trauma naik BLM kan... nak drive ape tah lagi.

Panjang kalau nak diceritakan ni, pendekkan cerita... bla bla bla~ I g workshop esoknya bersama-sama Emy dan Jay. hehehehe. (mesti korang tertanya-tanya how come Jay boleh ikut lak ni...hahaha) Sampai workshop, kete agak comot sbb xmandi g. Masa tu baru nak cuci kereta...hadoi~

Bab komplain jangan cakap la... Pening tokey tu mendengar komplain sana-sini.. mana xbyk komplain, ada 3 pasang mata kot yang g tengok. Better komplain habis-habisan.. Yang I xdapat trima tu, my car SE ok~!! Dia g wat M-Line !!! Adoi!! Pening kepala makk!! Kalau korang xcaye tgk ni~

Ada ke patut ?!!! (Tapi hati kata lawa gak =D )
Ape kan daya... Tu yang depan, cat Silver + Hitam xde~
Skirt xde~ hadoi~~

Tengok laa~~ Adoi
Mana hilang ntah skirt belakang bagai yang semart tu~~!!

Masa tu gak, tunggu sampai skirt dtg, nak tgk, kang salah spek lg~


Err~ korang, I need to go now, nnt I sambung cerita lagi ok~
Da time ni, nak g workshop lagi, kali tanpa Jay. huhuhu~

Have fun. Doakan kereta agak serupa SE ok~ bukan lagi M-Line. =P

1 comment:

  1. ishk. complaint lg sara smp dpt rupe asal huhu

    ReplyDelete