Monday, 4 July 2011

Cam jauh je g makan malam +_+'

Evening !! Da mula rase mengantuk =O hulala~ Alhamdulillah kenyang. i makan berhenti sebelum kenyang...hehehe [sempat habiskan] Tonite i took western~ Chicken Chop !!! Sedaaaaaaap~ Yummy~ Ngapp!!

Bukan i yang teringin or kempunan ok... But ada la sorang tu... Tiba-tiba je ada post "Rasa seperti mahu dibelanja oleh Sara Ca'a di LANUN PJ UPTOWN pada malam ini." Maka i tunaikan la... Bukan selalu pun makan Western Food ni  =P  kot~ hahahaha...

So, cam title post malam ni, Cam jauh je g makan malam, memang jauh pun, dari Puchong cari makan malam sampai ke Uptown Damansara. Tapi xpe, makan sedap, sara kata xkesah ye Emy, sekali-sekala. Sudaa... xnak panjang lebar, korang bukan suka baca panjang-panjang pun kan, so biar ringkas dan padat ;D

Malam ni, pada i, even kua jauh sikit pun dari tempat biase, xsalah kalau itu buat masing-masing happy dan enjoy ^_^. Tapi berpada-pada la ye, jangan ikut hati. Advise untuk korang, jangan la kerap ambil makan malam yang berat cam i amik malam ni....hehehe korang mesti paham kenapa. Ok lah, chow chin choww~~

No comments:

Post a Comment