Friday, 22 July 2011

Friday Fever ^_^

Assalammualaikum.
Macam da lama xberbelog ni...
bukan xde cerita, banyak sangat cerita sampai xbercerita.

Hehehehe... Hari ni masuk hari ke-7 tau.
Syukur i rase semakin seronok dan teruja.
Thanks to all friends yang sapport! Siap kasi gift lagi tau~ best sangat...

So, kali ni i just nak show you alls my day~
Hari ni pakai macam cantik la konon sbb ada opis ada
birthday calebration for Babies April, May, June and July...

Ramai kot nanti yang berdiri depan dari jadi penonton...

Asalnya nak test camera je...
Lighting la konon.
Last-last upload..
Ada org siap wat profile picture lagi kat FB
XD




Dan yang lain-lain ni untuk sepanjang minggu ni =)




Button pin green flower tu kak Amy kasi dan
ribon polca dot black tu Jess kasi.

Happy sangat bila ada org encourage kite.
xharap pun pemberian itu ini,
tapi tu semua cara bagaimana nak tunjuk
 rase sapport dorang kat i.
thanks all.

1 comment:

  1. bagus laa ca'aa.. alhamdulillah.. :) keep it up ok!

    ReplyDelete